Profiel

Over ons

N.V. Parsasco staat voor Paramaribo Schade Assurantie Company. De vennootschap is op 11 oktober 1994 opgericht.

Voor ons geldt dat continuteit, onafhankelijkheid, optimalisering van klantenservice de basis vormen van ons beleid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Paramaribo en wij bezitten drie filialen, namelijk in Nieuw-Nickerie, op Tamansarie (Commewijne) en te Lelydorp.

Parsasco biedt verzekeringen aan vanuit haar kantoren en via erkende agenten. Wij streven ernaar een maatschappelijk betrokken organisatie te zijn.

Missie

“N.V. Parsasco is een dynamisch schadeverzekeringsbedrijf binnen de Surinaamse gemeenschap, dat gespecialiseerd is in het aanbieden van verzekeringsproducten en daarmee verbandhoudende diensten aan bedrijven en particulieren volgens internationale kwaliteitsstandaarden”.

Visie

“N.V. Parsasco werkt voortdurend aan verbetering van haar klantgerichtheid door een persoonlijke benadering van haar klanten, middels het inzetten van onze tussenpersonen en het werken met hoogwaardige en gebruiksvriendelijke technologie”.

ISO 9001:2008 certificering

Parsasco behaalde in 2012 haar ISO 9001:2008 certificaat.

Met het behalen van deze certificering kan Parsasco haar klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen die voldoet aan internationale eisen. Het kwaliteitsmanagementsysteem, de inzet van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers en de ideeën van klanten dragen bij aan de constante kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening.