Voor zekerheid, Parsasco altijd

Zorg

Voor iedereen die in Suriname woont geldt een wettelijke verzekeringsplicht voor ziektekosten. Ben je tussen de 16 en 60 jaar, dan ben je verplicht zelf een basiszorg verzekering af te sluiten. Bij het afsluiten van een zorgverzekering bij Parsasco word je voorzien van een Parsasco verzekeringspas waarmee je bij een huisarts naar eigen keus en andere zorgverleners terecht kunt voor medische hulp en het verkrijgen van medicamenten. Met een zorgverzekering van Parsasco haal je het maximale uit je premie.

Personen die in Suriname wonen tot 16 jaar en personen boven de 60 jaar, maken volgens de wet aanspraak op een ziektekostendekking van de overheid.

Zorgverzekering voor werknemers

Werkgevers zijn verplicht een bijdrage te leveren in de ziektekostenpremie van hun werknemers. Deze is minimaal 50%. Met het afsluiten van een zorgverzekering voor je werknemers bij Parsasco, ben je ook als werkgever verzekerd van een goede dekking voor de ziektekosten van je werknemers ingeval van ziekte. Je werknemers worden voorzien van een Parsasco verzekeringspas waarmee ze terecht kunnen bij een huisarts naar eigen keus en andere zorgverleners voor het verkrijgen van medicamenten.

Advies Nodig?

Stuur ons een bericht via het onderstaand formulier en onze enthousiaste medewerkers proberen jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Parsasco

N.V. Parsasco is de jongste schadeverzekeringsmaatschappij op de Surinaamse markt. Continuïteit en onafhankelijkheid zijn de basis voor ons beleid.

Vestigingen

Algemeen
Paramaribo
Commewijne
Lelydorp
Nickerie

Voor zekerheid, Parsasco altijd