parsasco vriendelijk en betrouwbaar

     Verscherpte COVID-19 maatregelen N.V. Parsasco     

Over Parsasco

N.V. Parsasco (Paramaribo Schade Assurantie Company) is op 11 oktober 1994 opgericht en was vanaf 15 november 1995 operationeel.
Vanaf die dag vormen continuïteit, onafhankelijkheid en optimalisering van klantenservice de basis van ons beleid.

Waar vind u ons?

We bieden onze verzekeringen aan via erkende agenten en vanuit onze kantoren in Paramaribo, Nieuw-Nickerie, op Tamansarie en in Lelydorp.

Missie

Wij zijn flexibel in onze diensten, leveren verzekeringsproducten op maat voor onze klanten en ontzorgen hen met innovatieve toepassingen.

ISO certificering

In 2012 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en momenteel hebben wij ons ISO9001:2015 certificaat. Daarmee garanderen wij onze klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening die voldoet aan internationale eisen. Het kwaliteitsmanagementsysteem, de inzet van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers en de ideeën van klanten dragen bij aan de constante kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening.

Zo goed voelt verzekerd zijn

Verrassingen geven het leven kleur. Maar een aanrijding, brand, ongeval of ziekte zijn nu net niet de verrassingen waar u op zit te wachten. Met een goede verzekering van Parsasco kunt u de financiële gevolgen goed opvangen.

Wij bieden persoonlijke service, snelle afhandeling en een uitstekende dekking.
Zo kunt u snel weer door met de leuke verrassingen in het leven.

Advies Nodig?

Stuur ons een bericht via het onderstaand formulier en onze enthousiaste medewerkers proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Parsasco

N.V. Parsasco is de jongste schadeverzekeringsmaatschappij op de Surinaamse markt. Continuïteit en onafhankelijkheid zijn de basis voor ons beleid.

Vacatures

Vestigingen

Algemeen
Paramaribo
Commewijne
Lelydorp
Nickerie

parsasco vriendelijk en betrouwbaar