Voor zekerheid, Parsasco altijd

Over Parsasco

N.V. Parsasco (Paramaribo Schade Assurantie Company) is op 11 oktober 1994 opgericht en was vanaf 15 november 1995 operationeel.
Vanaf die dag vormen continuïteit, onafhankelijkheid en optimalisering van klantenservice de basis van ons beleid.

Waar vindt u ons?

We bieden onze verzekeringen aan via erkende agenten en vanuit onze kantoren in Paramaribo, Nieuw-Nickerie, op Tamansarie en in Lelydorp.

Visie

N.V. Parsasco wilt een betrouwbare partner blijven voor haar stakeholders door het voortdurend inzetten van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke technologieën.

Missie

N.V. Parsasco is een ambitieus verzekeringsbedrijf dat via haar verzekeringsagenten en kantoren haar huidige en toekomstige klanten producten op maat biedt en ontzorgt hen met innovatieve toepassingen

Kernwaarden

Ambitieus

Wij streven ernaar om een hoogwaardig verzekeringsbedrijf te zijn, onze kennis en kunde in te zetten en daar waar nodig kennis te vergaren en te delen.

Betrouwbaar & Integer

Wij komen onze afspraken tijdig na waarbij de klant ons kan vertrouwen dat wij naar eer en geweten handelen.

Klantgericht en kwaliteitsbewust

Wij streven continu naar verbetering van onze managementsystemen en het optimaliseren van onze dienstverlening.

Innovatief

Wij zijn continu bezig aan de uitbreiding van ons productassortiment en organisatorische capaciteit.

Teamwork

Wij hebben een goede onderlinge samenwerking waardoor wij onze bedrijfsdoelen met succes behalen.

MVO Beleid

Bij Parsasco N.V. is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vanzelfsprekend. Ons MVO-beleid is erop gestoeld dat elke bedrijfsbeslissing zich kenmerkt door waarde creatie voor onze medewerkers, onze klanten, business partners en aandeelhouders.

Iedere medewerker neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op de mens en het milieu. Deze waarde op sociaal (People), ecologisch (Planet) en economisch (Profit) gebied zijn verankerd in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen.

Door dit te voeren MVO-beleid kunnen wij op ondernemende en innovatieve wijze werken aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken die goed aansluiten bij onze kerncompetenties en bedrijfsprocessen.

Jaarverslagen

Publicaties

ISO certificering

N.V.Parsasco is al enkele jaren ISO 9001:2015 gecertificeerd. Daardoor bieden wij onze klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening die voldoet aan internationale eisen. Wij maken gebruik van het kwaliteitsmanagementsysteem waarbij een team van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers zorgt voor constante kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening op basis van de wensen en suggesties van onze klanten. Certificeren is een continu proces. Wij zijn nu bezig om naast ons hoofdkantoor ook de filialen mee te nemen in dit proces zodat wij u vanuit al onze filialen dezelfde kwaliteit dienstverlening kunnen aanbieden.

BTW certificaat

Zo goed voelt verzekerd zijn!

Verrassingen geven het leven kleur. Maar een aanrijding, brand, ongeval of ziekte...zijn niet de verrassingen waar je op zit te wachten. Maar met een goede verzekering van Parsasco zij ze wel op te vangen. Met persoonlijke service, snelle afhandeling en een uitstekende dekking.
Zo kan je snel weer door met de leuke verrassingen in het leven.

Nieuws

B-Casco Verzekering
B-Casco Verzekering

N.V. Parsasco biedt haar cliënten een extra verzekering aan voor schade aan hun eigen voertuig, een B-Casco Verzekering tegen een zeer aantrekkelijk premie!

26 jan 2023

Lees meer

BTW Certificaat
BTW Certificaat

05 jan 2023

Lees meer

Bekendmaking
Bekendmaking

Als gevolg van dekosten die door de lokale commerciële banken in Suriname aan hen in rekening worden gebracht voor afstortingen van contante US Dollars en Euro’s zijn de assurantie maatschappijen nu genoodzaakt ook deze kosten in rekening te brengen bij contante betalingen in betreffende valuta.

08 mrt 2022

Lees meer

Werken bij Parsasco

Advies Nodig?

Stuur ons een bericht via het onderstaand formulier en onze enthousiaste medewerkers proberen jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Parsasco

N.V. Parsasco is de jongste schadeverzekeringsmaatschappij op de Surinaamse markt. Continuïteit en onafhankelijkheid zijn de basis voor ons beleid.

Vestigingen

Algemeen
Paramaribo
Commewijne
Lelydorp
Nickerie

Voor zekerheid, Parsasco altijd