parsasco vriendelijk en betrouwbaar

     Verscherpte COVID-19 maatregelen N.V. Parsasco     

Vakantie

Wanneer je op vakantie gaat is het laatste waar je aan wil denken ongelukken en de eventuele schade als gevolg daarvan. Toch is het verstandig om dit wel te doen en ook de nodige actie te ondernemen. Sluit daarom voordat je op reis gaat een reisverzekering af. Mocht je dan alsnog schade ondervinden terwijl je op reis bent, dan kun je in ieder geval rekenen op Parsasco!

Reisverzekering

Voor reizen naar Europa bieden wij een ruime dekking met onze OOM verzekering en worden de gemaakte kosten rechtstreeks betaald door onze Europese partner, de verzekeringsmaatschappij OOM welke is gevestigd in Nederland. Aanvraag van speciale tarieven voor senioren burgers is mogelijk.

Voor reizen wereldwijd, inclusief Europa, bieden wij een verzekering aan tegen een aantrekkelijke premie met onze partner, de verzekeringsmaatschappij International Medical Group (Europe).

De voordelen op een rijtje:

Voor reizen naar Europa met onze OOM verzekering:

  • Een dekking van ruim Euro 500.000
  • Geen administratieve rompslomp; ingeval van schade, directe betaling door OOM Verzekeringsmaatschappij
  • Aanvraag van speciale tarieven voor senioren burgers mogelijk

Voor reizen wereldwijd, inclusief Europa, bieden wij een verzekering aan met onze partner, de verzekeringsmaatschappij International Medical Group (Europe).

Meer informatie en offerte aanvragen

Neem voor meer informatie of het afsluiten van een reisverzekering contact met ons op of kom langs op een van onze kantoren.

Parsasco

N.V. Parsasco is de jongste schadeverzekeringsmaatschappij op de Surinaamse markt. Continuïteit en onafhankelijkheid zijn de basis voor ons beleid.

Vacatures

Vestigingen

Algemeen
Paramaribo
Commewijne
Lelydorp
Nickerie

parsasco vriendelijk en betrouwbaar